TERMENI SI CONDITII PENTRU PLATILE ONLINE

_____________________________

DATE GENERALE

Vizitarea, inscrierea la cursuri sau achitarea avansului pe site-ul www.abrao.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

www.abrao.ro este administrat de S.C. Abrao Expert S.R.L. cu sediul in Sibiu, B-dul Victoriei, nr. 42, CUI 36663756, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J32/1337/2016.

Termenii si conditiile de mai jos se refera la inscrierile in cadrul site-ului www.abrao.ro si participarea la cursurile organizate de Abrao Expert SRL. Pentru a avea toate informatiile legate de conditiile inscrierii si participarii la cursurile organizate de Abrao Expert SRL, va rugam sa cititi cu atentie cele de mai jos.

In cazul în care aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati la telefonul 0753 19 25 26.
_____________________________

INSCRIEREA LA CURSURI

Inscrierea poate fi realizata prin completarea Formularului de inscriere, telefonic la 0753 19 25 26 sau prin email la contact@abrao.ro.

Inainte de a va inscrie, va rugam sa cititi cu atentie detaliile: denumire curs, data de incepere, durata, localitatea de desfasurare si numar maxim de locuri la curs.

Pentru a va inscrie la un curs folosind formularul online trebuie sa dati click pe butonul INSCRIE-TE din pagina cursului la care doriti sa participati si sa completati campurile din formular.

Locurile in cadrul cursurilor sunt limitate, rezervarea locului se realizeaza doar dupa receptionarea platii (integrale sau a unui avans) in contul Abrao Expert SRL.
_____________________________

MODALITATI DE PLATA

Cursurile pot fi achitate atat integral cat si in rate. Acestea pot suporta discounturi suplimentare in functie de solicitarile clientilor nostri si a conditiilor de curs. Reducerile, pachetele de curs si ofertele le puteti vedea aici.
Daca este vorba de cursul de igiena, solicita oferta si vei primi raspuns in aceeasi zi.

Cursurile pot fi achitate in 3 moduri:

  • prin plata cash intr-una din locatiile noastre
  • prin achitarea online a unui avans/integral un curs
  • prin plata in cont bancar

Daca optati pentru plata avansului online cu cardul bancar veti primi un e-mail de confirmare a inscrierii imediat dupa trimiterea formularului de inscriere. De asemenea, dupa confirmarea platii veti fi contactat in maxim 1 zi lucratoare pentru incheierea contractului de scolarizare si pentru confirmarea locului in grupa de curs.
Pentru mai multe detalii despre modalitatile de plata, va rugam sa accesati acest link.

Plata Online - cu card bancar

Pentru platile online cu cardul bancar utilizam sistemul NETOPIA mobilPay care este cea mai sigura metoda de plata online si foloseste mediul de tranzactionare 3D Secure.

_____________________________

RETURNAREA TAXEI DE CURS/AVANSULUI

Returnarea taxei de curs sau a avansului achitat online, dupa caz, se poate face numai daca retragerea (anuntarea in scris si telefonic a imposibilitatii de a participa la curs) este anuntata cel tarziu cu 5 zile lucratoare inainte de data de inceperea cursului. In cazul in care retragerea se face dupa inceperea cursului, suma aferenta taxei de curs sau a avansului nu se returneaza, deoarece locurile la curs sunt limitate si taxele reprezinta costurile pentru realizarea cursurilor si materialele de curs.
_____________________________

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Abrao Expert SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu cursantii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Pentru mai multe detalii despre politica de confidentialitate a datelor si GDPR, va rugam sa accesati sectiunea dedicata din site la acest link.
_____________________________

PRECIZARI FINALE

Prin inscrierea la cursuri sau achitarea avansului online cu card bancar pe site-ul www.abrao.ro sau participarea la cursurile organizate se considera ca ati citit, inteles si acceptat prezentii Termeni si Conditii.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.abrao.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Contact Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor www.anpc.gov.ro. Info Consumator: 0800.080.999